Klantenservice
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden!
30 dagen retouren
Verzending slechts €5,95

Babymatras op maat

Babymatras op maat laten maken?

👶 Ontdek het perfecte babymatras op maat voor jouw kleintje! 👶

 

Een goede nachtrust is essentieel voor de gezonde groei en ontwikkeling van je baby. Daarom presenteren we met trots onze hoogwaardige babymatrassen op maat, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van jouw kind. Of je nu een wieg, ledikant of peuterbed hebt, wij hebben de juiste maat voor jou!

 

📏 Beschikbare Baby/ Peuter matrasmaten: 📏

🌟 55x110cm – Een compacte maat perfect voor wiegjes of kleinere slaapruimtes.

🌟 60x120cm – De klassieke afmeting voor standaard ledikanten. Past naadloos in de meeste babybedjes.

🌟 65x130cm – Een ruimere optie die wat extra bewegingsvrijheid biedt voor groeiende peuters.

🌟 70x140cm – Een comfortabele maat die de overgang naar een peuterbed vergemakkelijkt.

🌟 70x150cm – Een grotere maat voor extra comfort en ondersteuning voor actieve kinderen.


🛏️ Kenmerken van onze babymatrassen op maat: 🛏️

 

✅ Hoogwaardige materialen: Onze matrassen zijn vervaardigd van hypoallergene en ademende materialen die de gevoelige huid van je baby beschermen en een gezonde slaapomgeving bevorderen.

 

✅ Optimaal comfort: De matrassen zijn ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen zachte ondersteuning en een stevige slaapondergrond. Dit zorgt voor een goede houding van de ruggengraat en voorkomt rug- en nekklachten.

 

✅ Duurzaamheid: Onze matrassen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en behouden hun vorm en veerkracht, zelfs na langdurig gebruik.

 

✅ Veiligheid voorop: We begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is voor jou als ouder. Daarom voldoen onze matrassen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn ze vrij van schadelijke stoffen.

 

🎁 Bestel vandaag nog jouw babymatras op maat en geef je kleintje het comfortabele en rustgevende slaapoppervlak dat hij of zij verdient! 🎁

 

Onze matrassen worden zorgvuldig verpakt en snel bij jou thuis bezorgd. Als je vragen hebt of persoonlijk advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste maat, staan onze vriendelijke medewerkers klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en ontdek waarom onze babymatrassen op maat de favoriet zijn van vele ouders.

Geef je baby de beste slaapervaring met een babymatras op maat. Investeer vandaag nog in zijn of haar welzijn en geniet van rustige nachten vol vreugde en geluk! 💤💙

 

Mogelijk ook interessant