Klantenservice
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden!
30 dagen retouren
Verzending slechts €5,95

Eco-Line Matras Blue

Dit milieuvriendelijke matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

2 - 4 weken

599,001.679,00

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
75,00 nodig voor gratis verzending

De volgende actie en kortingsmogelijkheden biedt Dekbeddengoed momenteel aan

  • Ontvang 5% korting op uw eerste bestelling met de kortingscode: dekbeddengoed
  • account aan en spaar punten die omgezet kunnen worden in een unieke voucher
  • Elke maand boeken wij een order terug naar één klant die een beoordeling achterlaat!
  • 10% korting als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief

Beschrijving

Eco-Line Matras Blue

Eco-Line Matras Blue

Dit matras heeft een emissieschone / CO2 vrije  LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

Dit schuim is in 7 zones gesneden door een speciale lamellen snijtechniek, de fijne kanalen maken een goede lucht- en warmtewisseling mogelijk.

De speciale, op verschillende diepten aangebrachte verticale insneden, zorgen voor een ergonomische lichaamsaanpassing.

De matras is naar keuze gemakkelijk te keren door een symmetrische oppervlaktestructuur.

De zware medicinaal geteste dubbeldoeks hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt, met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoeks hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen.

De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

dit matras is geschikt voor alle matrasdragers, ook verstelbare.

Het matras is verkrijgbaar in twee hardheden: soepel en medium.

Het schuim is milieuvriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK- en CO2- vrij geschuimd is. Dit matras is onderzocht op schadelijke stoffen en voorzien van het certificaat van de “Blauwe Engel”. Het Blauwe Engel certificaat betekent dat het product milieu vriendelijk is en daar ook op getest is.

Het schuim heeft als extra voordeel dat het brandvertragend is.

De totale hoogte van deze matras is ca. 21 cm.

Long Life Quality koudschuim matrassen

LLQ staat voor Long Life Quality en is een koudschuim met uitstekende en tot op heden niet eerder behaalde eigenschappen. LLQ schuim is een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd koudschuim met een densiteit van 55 (dit staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3) en staat garant voor kwaliteit, ligcomfort en lange levensduur.

Tevens is dit schuim brandvertragend. Dit schuim heeft in 10 jaar minder dan 3% verlies van hoogte en stevigheid. Via een nagebootste gebruikstest, alsof het matras 10 jaar beslapen is  ( het matras wordt gewalst onder natuurlijke slaapomstandigheden qua temperatuur en vochtinwerking ) bedraagt het verlies van hoogte en stevigheid minder dan 3% en blijft de elasticiteit vrijwel onveranderd.

Vergelijkbare soorten koudschuim verliezen onder dezelfde omstandigheden tot wel 15% in hoogte en stevigheid, alhoewel dit toch nog valt binnen de DIN tolerantie. LLQ schuim is voorzien van het certificaat “Blauwe Engel “en voldoet aan alle eisen van dit certificaat m.b.t. LGA onderzoeken op schadelijke stoffen en emissie.

De Blauwe Engel matrassen certificaat

De strenge afgiftecriteria zijn vastgesteld door het Duitse Milieubureau, neutraal en onafhankelijk van de producent. RAL – Het Duitse Instituut voor de keuring van goederen en uitgifte van kentekens geeft op basis van eerder gemelde criteria het label De Blauwe Engel af.

Producten voorzien van het label De Blauwe Engel kenmerken zich door de uiterst gezonde fabricage en garanderen een hoge kwaliteit en levensduur. Zij staan garant voor een minimale belasting van het milieu en een hoge bescherming van de gezondheid.

Extra informatie

Matras maat

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stevigheid

,

Levertijd

Certificaat

, , , ,

Matras dikte