Klantenservice
Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden!
30 dagen retouren
Verzending slechts €5,95

Kindermatras Snoopy

Een polyether SG 30 kindermatras met een witte stretchhoes.

Deze hoes is met dioleen doorgestikt, dus anti allergisch. U kunt deze hoes afritsen waardoor deze dan gewassen kan worden tot maximaal 60 graden. Ca. 10 cm.

Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden

70,0095,00

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
75,00 nodig voor gratis verzending

De volgende actie en kortingsmogelijkheden biedt Dekbeddengoed momenteel aan

  • Ontvang 5% korting op uw eerste bestelling met de kortingscode: dekbeddengoed
  • account aan en spaar punten die omgezet kunnen worden in een unieke voucher
  • Elke maand boeken wij een order terug naar één klant die een beoordeling achterlaat!
  • 10% korting als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief

Beschrijving

Kindermatras Snoopy

Kindermatras Snoopy

Een polyether SG 30 kindermatras met een witte stretchhoes.

Deze hoes is met dioleen doorgestikt, dus anti allergisch. U kunt deze hoes afritsen waardoor deze dan gewassen kan worden tot maximaal 60 graden. Ca. 10 cm.

Wat is SG 30

SG 30: Een SG 30 matras is van het materiaal polyether gemaakt, wat duurzamer, comfortabeler en veerkrachtiger is. Dit wordt aangegeven met het soortelijk gewicht (SG). Dat houdt in dat een matras met indicatie SG 30, schuim heeft dat 30 kg per kubieke meter weegt.

TUV-gecertificeerde babymatrassen: Veiligheid en gemoedsrust voor jouw kleintje!

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je baby altijd veilig en comfortabel slaapt. Daarom is het van cruciaal belang om te kiezen voor een babymatras dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Een TUV-certificering is een waardevolle bevestiging dat het matras aan strenge eisen en testprocedures heeft voldaan.

Wat betekent het om een TUV-gecertificeerd babymatras te hebben? Het TUV-keurmerk is een internationaal erkende certificering die aangeeft dat het product uitvoerig is getest op aspecten zoals materiaalkwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij het kiezen van een TUV-gecertificeerd babymatras kun je erop vertrouwen dat het voldoet aan de strengste normen en richtlijnen.

De voordelen van TUV-gecertificeerde babymatrassen zijn:

Veiligheid: TUV-certificering garandeert dat het matras vrij is van schadelijke stoffen zoals chemische bestrijdingsmiddelen, zware metalen en andere potentieel schadelijke stoffen. Dit vermindert het risico op allergieën en andere gezondheidsproblemen bij je baby.

Kwaliteit en duurzaamheid: TUV-gecertificeerde babymatrassen worden gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en langdurige ondersteuning. Ze zijn ontworpen om de groeiende behoeften van je baby aan te kunnen en behouden hun vorm en stevigheid na verloop van tijd.

Milieuvriendelijk: TUV-certificering waarborgt dat het babymatras voldoet aan milieunormen en duurzaam is geproduceerd. Dit betekent dat het matras geen schadelijke impact heeft op het milieu gedurende zijn levensduur.

Bij het winkelen voor babymatrassen is het belangrijk om te letten op het TUV-keurmerk. Het hebben van een TUV-gecertificeerd babymatras geeft je gemoedsrust, wetende dat je de beste keuze maakt voor de veiligheid en gezondheid van je kleintje.

Bij het maken van je beslissing, is het ook goed om rekening te houden met andere factoren zoals de maat, het comfortniveau en de duurzaamheid van het matras. Raadpleeg de specificaties en kenmerken van het babymatras om ervoor te zorgen dat het perfect past bij de behoeften van je baby en jouw voorkeuren als ouder.

Kies verstandig, kies voor een TUV-gecertificeerd babymatras en creëer een veilige en gezonde slaapomgeving voor jouw kleintje.

Extra informatie

Matras maat

, , , ,

Levertijd

Matras dikte